Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

Leuker, Lekkerder en Makkelijker Afvallen

WAT IS JOUW DOEL?

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Straight away komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord!

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar daar zijn de coaches voor! Wij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coach: we helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.
www.straightaway.nl


STRAIGHT AWAY KOOKBOEKEN

Straight away maakt het afvallen en lekker eten makkelijk. Uit de kookboeken haal je heerlijke 300 kcal gerechten die je in een handomdraai maakt. Kies uit:

  • Leuker, Lekkerder en Makkelijk Koken
  • Balanced Food

In store & online verkrijgbaar 


 

Bellen
Info