Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

DERMALOGICA TREATMENTS

Face Mapping® 

Huidanalyse (10 minuten, gratis)

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies. bij een FaceMapping®


FaceFit 

10 minuten, €10)

FaceFit is een 10-minuten behandeling, aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid!


ProSkin30

30 minuten (€39)

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op de persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.


Proskin60

60 minuten (€79)

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. 

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.


ProSkin30 Expert Active

30 minuten €59

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling.    

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.


ProSkin60 Expert Active

60 minuten €99

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.    

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!


Pro Power Peel 

30 minuten €69

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.


Pro Power Peel 

60 minuten €119

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen wordt celvernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot gevolg.

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden.

Pro Power Peel Informatie

De Pro Power Peel is de meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en celvernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkende en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binne een behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen varierend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhandelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondegaat. In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen van onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om de huid grondig te laten reinigen.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg-advies en het juiste gebruik van nazorg-producten thuis.

Mag ik een Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van FaceMapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met Dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gezichtsverzorgingen. Lees onze voorzorgsrichtlijnen hieronder!

Heb je nog nooit een peeling bij ons ondergaan? 

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dat je eerst een ProSkin Expert Active moet ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

Pro Power Peel voorzorgsrichtlijnen

 • geen exfoliatie (of gebruik van vitaineA (Retinol) bevattende producten) gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met 3 dagen erna;
 • de huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling;
 • geen direct blootstelling aan zonlicht 72 voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna;
 • de gezichthuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling;
 • niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen;
 • geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals laser, IPL, microdermabrasie gedurende 2 weken voorafgaand aan de peeling;

Contra-indicaties:

 • cosmetische/ medische procedures zoals laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken;
 • zwangerschap, borstvoedin;
 • actieve koortsblaasjes of andere besmettelijke huidaandoeningen;
 • actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.)
 • bij extreem droge ef schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe.Bellen
Info