Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

In de Salon

Dermalogica; 30 jaar educatie, onderzoek en professioneel advies. Een no-nonsens merk dat altijd streeft naar een mooie gezonde huid. Geen standaard menu maar behandelingen op maat gemaakt door persoonlijke benadering en afgestemd op huidbehoefte.

SEYO TDA; een innovatief life science bedrijf biedt een therapiesysteem om werkzame bestanddelen op een zachte niet invasieve manier naar de diepste lagen van de huid te transporteren.

SHR Ontharen; ofwel Safe Hair Removal. Een nieuwste methode om overbeharing op een vriendelijke, pijnloze en veilige manier definitief te verwijderen.

Wimperlifting; op een natuurlijke manier de wimper tot wel 4 weken lang te liften en krullen zodat de wimpertang overbodig wordt.

Medisch; een arts die wanneer het met huidverzorging alleen niet meer lukt we de natuur een handje helpen met injectables uitgevoerd door cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher.

Haar; wij werken samen met de beste kapsters omdat wij kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en ervaring.

Straight away; op verantwoorde wijze afslanken door middel van een maaltijd-vervangend koolhydraatarm dieet.  

RVB Lab; professionele make-up producten van de nieuwste generatie met een hoge toepasbaarheid, uithoudingsvermogen en gemak bieden de meest effectieve oplossingen voor het aanbrengen van een dag-/avond- en/of bruidsmake-up. Liever geen omkijken meer naar je make-up? Het aanbrengen van permanente make-up of micropigmentatie behoort tot de mogelijkheden.

Hand & Nails; met een goede verzorging van uw handen en nagels bent u altijd verzekerd van een visitekaartje! Bellen
Info