Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

RVB LAB 'the Real Italian make-up'

Wie is Diego Dalla Palma?


Het was Diego dalla Palma zelf die RVB Lab oprichtte in Milaan aan het einde van de jaren 70. Diego dalla Palma heeft een revolutie ontketend in de wereld van make –up wat hem de best bekende Italiaanse imago expert in de wereld maakte, in the New York Times gedefinieerd als “De Italiaanse profeet van make up”.

Met de ongebruikelijke beeldvorming, tijdloze elegantie en professionele inhoud staat het merk symbool voor Italiaanse en Internationale beautyprofessionals.

Diego dalla Palma heeft een internationale reputatie wegens de voorname professionaliteit van de producten en vooral dankzij de kleurpaletten. Texturen van de nieuwste generatie, hoge toepasbaarheid, uithoudingsvermogen en gemak zijn de meest effectieve oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen.

De make-up producten worden gemaakt met behulp van state-of-the-art composities. Texturen van de nieuwste generatie, kwaliteit, hoge toepasbaarheid, long lasting en gemak zijn de meest effectieve
oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen. Iedere collectie biedt de mogelijkheid om elk type look te creëren.

RVBLAB is een professionele make-up met hoogwaardige ingrediënten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn vrij van zware metalen zoals nikkel, lood, chroom en zijn daarnaast gluten- en dierproefvrij. De nagellakken bevatten geen formaldehyde, harsen, tolueen, kamfer of ftalaten.


RVBLab 'the Real Italian make-up'

Portfolio Sandra Linkerhof
Portfolio Sandra Linkerhof B/W

Bellen
Info