Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

CARITA PARIS

The Art of Matter, doeltreffende producten;

Cinetic Lift Expert Professional

The Art of Magic, een transformatiegenerator de CineticTM Lift Expert; 

The Art of Manner, vakkundige kennis en kunde om biologische responsen te versnellen. 

CARITA staat voor high-end resultaatgerichte huidverzorging waarbij we gebruik maken van de CINETICTM LIFT EXPERT; een ware beautymachine met LED, microstromen en ultrasounds. In 4 fasen zorgen wij voor een ware totaalbeleving. 


LAGONS        REHYDRATING AND ANTI-DULLNESS               

L'Eau des Lagons zit boordevol essentiële mineralen en oligo-elementen, uitvergroot in een ritueel van diepgaande impregnering, en werkt in de kern van de huid om al zijn voordelen te verspreiden en de huidreserves op te laden. De huid krijgt nieuwe energie, is opnieuw gehydrateerd, ontwaakt, de gelaatstrekken ontspannen, het gezicht licht op.     

      

Care secret                   

Voor optimale voordelen gebruikt schoonheidsexpert CARITA het MASQUE D’IMPREGNATION EN BIOCELLULOSE. Dit MASQUE HYDRO-REGENRANT is een wonder van biotechnologie en efficiëntie en bestaat alleen uit biocellulose en water, twee ingrediënten met een onvergelijkbare zuiverheid en bio-affiniteit. De handmatige bewegingen die eigen zijn aan dit ritueel maken het mogelijk om alle revitaliserende en kalmerende eigenschappen te benutten. Het gezicht voelt aan alsof het gehuld is in een beschermend, intens en heerlijk fris waterverband, waaronder de huid duurzaam wordt gehydrateerd.


NEOMORPHOSE        FILLING ANTI-WRINKLE
              

Een multidimensionale behandeling die het mogelijk maakt om alle onregelmatigheden van de huidtextuur, zoals rimpels, te behandelen dankzij 3 aanvullende acties (gladstrijken, verstevigen en regenereren) voor een transformatie van de huid.


           Care secret                   

Het SÉRUM RESURFAÇANT FONDAMENTAL is een uitzonderlijke verzorging die uitsluitend beschikbaar is in de cabine. Het is door deze essentiële fase van het NÉOMORPHOSE-protocol dat de transformatie van de huid wordt geïnitieerd. Voor een optimale doeltreffendheid wordt dit SÉRUM PEELING HAUTEMENT DÉSINCRUSTANT geassocieerd met de ultrasone geluiden van de skin scrubber voor een verfijnde huidtextuur en een gezuiverde huid. De huid onthult al haar glans en zachtheid.


STIMULIFT        TIGHTENING AND FIRMING
              

Krachtige dynamische modellering van de gezichtsspieren om de contouren te hertekenen, de volumes opnieuw vorm te geven en de gelaatstrekken te verbeteren.


           Care secret                   

Voor een meer volledige anti-agingwerking omvat het MASQUE LIFTANT RAFFERMISSANT de volledige nek- en decolletézone. Deze ultrafrisse anti-aginggel wordt uitgesmeerd en wordt soepel ingemasseerd door de professionele handelingen van schoonheidsexpert CARITA. Deze technologie is exclusief beschikbaar in de cabine en biedt een uniek liftend en verstevigend resultaat. De kristallijne structuur met roze-oranje tinten omhult de verslapte huid als een juwelenkistje voor een duurzame, verstevigde en stralende jeugdige teint.


huidanalyse €0,00

30 minuten €39

60 minuten €79

105 minuten €139


 

 *gratis 30 minuten behandeling bij aankoop van €150,00 aan CARITA PARIS producten.


The History of Carita Paris | Beauty Icons sinds 1945


Bellen
Info