Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland | BEAUTY CONCEPT STORE


Even voorstellen......

Ik ben Sandra Linkerhof, eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Al sinds mijn jeugd heeft alles wat met mode te maken heeft mijn interesse en waarvan huidverzorging mijn echte passie is. Het verdiende salaris van mijn eerste bijbaantje spendeerde ik al aan de beste crèmes, serums en maskers. Ik ben dan ook van mening dat iedereen goed voor zijn/haar huid kan zorgen. Het is tenslotte het grootste orgaan wat ons veel informatie kan verschaffen over wel of niet goed functioneren van ons lichaam. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben sinds 2003 een gediplomeerd huidspecialiste en werk met merken als Dermalogica en SEYO TDA. In 2009 ben ik gecertificeerd als haarstyliste en sinds januari 2019 kan ik tevens coach bij Straight away aan het lijstje toevoegen en begeleid ik klanten tijdens een afvaltraject door middel van koolhydraatarme, maaltijd-vervangende producten.

Op 12 oktober 2018 hebben wij de deuren van het Lifestyle Beauty Center Lansingerland geopend. Mooi gezegd is onze 'core business' de schoonheidssalon. Met 3 behandelkamers zijn we gevestigd aan de Kerksingel 27 in Berkel en Rodenrijs. Binnen ons concept vindt je ook 2 kaptafels, een nageltafel, verzorgen we je handen, nagels en voeten en geven we make-up workshops.

In de winkel verkopen we huid- en haarverzorgingsproducten van SPREKENHUS, sieraden en accessoires van o.a. Dansk Smykkekunst, de Glacial bottle en meer......

Tevens bieden we ZZP'ers de mogelijkheid tot het huren van een werkplek om zo zelfstandig hun eigen klantenbestand te bedienen en toch als team te functioneren. Hierdoor ontstaat 'cross selling' en versterken wij elkaar in onze dienstenaanbod. 

Graag tot ziens in ons "Total Beauty Concept Store"

 Liefs Sandra


 


Bellen
Info